Dansens Hus søker serverings-og vertskapsmedarbeidere

Har du en utpreget serviceinnstilling, et hjerte for kunst og ønsker en deltidsjobb der du kan bidra til å skape eksepsjonelle kunstopplevelser for publikum, kunstnere og ansatte på Dansens Hus?   

Foto Tale Hendnes 2022 75 kopi

Dansens Hus har som mål å være byens beste publikumsarena, med et høyt service- og kunnskapsnivå og hyggelig foajebar. Vi søker nå etter flere dyktige medarbeidere til stillingene ansvarsvakt servering (en fast stilling, 25 %) og vertskap (tilkallingsvakter, flere stillinger). 

Arbeidsoppgaver 
Vertskapet jobber i tilknytning til forestillinger og andre aktiviteter. Vertskapet er husets ansikt utad, og har en viktig rolle i å legge til rette for en publikumsreise som er inviterende og inkluderende for vårt mangfoldige publikum. Vertskapet skal sørge for god service og ivareta sikkerheten under gjennomføring av husets aktiviteter. Vertskapet betjener også serveringstilbudet. Vertskapet er en del av husets produksjonsteam, med vertskapskoordinator som arbeidsleder og plan- og produksjonsleder som teamleder.  

Ansvarsvakt servering er i tillegg til overnevnte skiftleder for serveringstilbudet og har ansvar for arbeidsflyt, oppgavefordeling, kasseoppgjør mv. for det aktuelle serveringsskiftet. Som ansvarsvakt vil man også få ansvar for å lære opp nye ansatte i vertskapet og formidle nye instrukser til de øvrige ansatte. A-vakt servering utfører ellers de løpende oppgavene knyttet til varehåndtering, salg og service og forefallende ryddeoppgaver tilknyttet Dansens Hus sitt serveringstilbud og er stedfortreder for vertskapskoordinator/barsjef.  

Kvalifikasjonskrav  
Til begge stillingene søker vi personer som ønsker å være med å bidra til en førsteklasses publikumsreise for Dansens Hus publikum, og utvikle publikumstilbudet videre. Vi ønsker deg som har :

  • Erfaring med arbeid som publikumsvert og/eller med servering 
  • Svært høy serviceinnstilling   
  • Svært gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner  
  • Ryddig, ansvarsfull og nøyaktig  
  • Evne til å overskue og holde oversikt over hele publikumssituasjonen  
  • Er innstilt på å prioritere jobb og vakter på Dansens Hus  
  • Har kjennskap til og interesse for scenekunst og dans 
  • Alder over 20 år  

 For stillingen som ansvarsvakt servering, er det i tillegg krav om:  

  • Solid erfaring fra arbeid som bartender  
  • God varekunnskap (vin, øl, kaffe mv) 
  • Evne til å lede arbeidet i skift på god måte  
  • Bestått kunnskapsprøve i alkoholloven, men med mulighet for å ta den som en del av opplæringen  

 Arbeidstid er hovedsakelig kveldstid og helger, samt noe jobb på dagforestillinger.   Det kreves med andre ord god tilgjengelighet og mulighet til å forplikte seg innenfor gitte stillingsprosent.  
Dansen Hus samarbeider med et stort mangfold av samarbeidspartnere og publikum. Vi ønsker oss derfor medarbeidere med ulik kompetanse, bakgrunn, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.  Vi oppfordrer søkere til å synliggjøre ulik erfaringsbakgrunn og kompetanse som kan komme organisasjonen til gode.  

Stillingene ønskes besatt fra 1.10.24.  Personlig egnethet vil bli vektlagt.   
Spørsmål vedr. stillingene kan rettes til: Administrativ leder Sunniva Steine. Mail: sunniva@dansenshus.com. Tlf: 41318232  
Søknad med CV sendes til soknader@dansenshus.com.  

I søknaden ber vi deg angi hvilken stilling du er interessert i. Søknaden sendes til soknader@dansenshus.com  

Søknadsfrist 18.9.2024