Om Dansens Hus Bar

Dansens Hus Bar er en nesten heløkologisk bar, i unike lokaler med nydelig utsikt til Akerselva, og en solfylt uteplass. 

Velkommen til Dansens Hus Bar - der du finner nesten bare økologiske og biodynamisk dyrkede produkter. På Dansens Hus Bar får vi kaffen levert ferskbrent hver uke fra Tim Wendelboe. Prøv en hjemmelaget biscotto til kaffen, fåes også glutenfri. For deg på farten lager vi kaffen som take-away. Vår nøye utvalgte vinmeny byr på viner som er økologisk/biodynamisk produsert av pasjonerte vinmakere fra små vinhus. Vi tapper flere typer øl fra fat, utvalget varierer med sesong og tilgjengelighet. Her kan du også få kortreist lokalprodusert øl fra våre venner på Dronebrygg. Har du kjøpt mat fra Mathallen og vil spise den hos oss er det helt topp, så lenge du kjøper drikke i baren. Spør, og vi hjelper deg gjerne å finne drikke som passer til måltidet ditt. Spis inne eller spis ute på vårt deilige uteområde når sola skinner.  

Gratis WI-FI finnes det også her.  

Ordinære åpningstider billett/kafé

Billettluke
Tirsdag - fredag: 11.00 - 17.00 og frem til forestillingsstart når det er forestillinger
Lørdag og søndag: 2 timer før forestillingsstart

Bar/kafé
Mandag: stengt
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag - lørdag: 11:00 - 21:00
Søndag: 11:00 - 18:00

Baren er alltid åpen etter forestillinger.

Har du noe å feire?
Det er mulig å leie foajeen for en fest på ledige kvelder. Vi har DJ-utstyr, et enkelt oppsett for mikrofoner, og bartenderen kan lage din favorittdrink. Vi serverer ikke mat, men du kan selv  bestille catering som leverer på døren. Fingermat fungerer best, da vi ikke har fasiliteter som kjøkken og dekketøy å tilby. Ikke glem art det finnes flere leverandører av nettopp dekketøy o.l. - og det beste med det hele: Du slippe å vakse opp!

Morgenmøte?
Vi har projektor og lerret stående lett tilgjengelig, og har plass til at rundt 50 personer kan sitte komfortabelt sammen. Fra 09.00-12.00 kan foajeen reserveres for ditt møte.

For booking av arrangementer i baren kontakt: [email protected]

For booking av arrangementer på scenene på Dansens Hus kontakt: [email protected]

– Dansens Hus in a converted factory, is the country’s premier center for dance with an excellent cafe and bar that has cactus-adorned lamps and cozy chaises.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus