Kjøp

While they are floating 9.–12. november

Med utgangspunkt i flyktningers personlige fortellinger tar Carte Blanche for seg asyltematikken og menneskelige fornemmelser som smak, sanselighet og savn.

Flyktninger blir ofte presentert som menneskemasser som kommer i store grupper. Men for hver enkelt asylsøker er det en personlig reise fylt av egne opplevelser, valg, erfaringer, minner og savn. Selv om reisen foregår i fellesskap med andre, er man også veldig alene – med ansvar for seg selv og sine hemmeligheter. Det er disse individuelle transitthistoriene Carte Blanche tør å bli fanget av i denne forestillingen.

While They are Floating er koreografert av Hooman Sharifi, teatersjef for Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans. Han kom til Norge som enslig, ung asylsøker fra Iran i 1988. Han interesserer seg spesielt for kunstuttrykkene i krysningspunktet mellom dans, teater og bildekunst. Sharifis bevegelsesspråk er fysisk utfordrende, intenst og kraftfullt og utforsker de dypere følelsene bak makt, politiske systemer og vold.

Hooman Sharifi

Teatersjef og koreograf

Medvirkende

Koreografi og konsept:
Hooman Sharifi
Koreografiassistent:
Rikke Baewert
Dansere:
Caroline Eckly
Judith Arupa
Noam Eidelman Shatil
Olga Stetsyuk
Anne Lise Rønne,
Guro Rimeslåtten
Ole Martin Meland
Daniel Mariblanca Sirmans
Yousef Sbieh
Adrian Bartczak
Dawid Lorenc
Einar-Anton Nikkerud
Jack Lorentzen
Mathias Stoltenberg
Komponist:
Helge Sten
PR-foto:
Thor Brødreskift
Foto fra forestillingen:
Arash Nejad
Kjøp billetter
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus