Bli Dansevenn

På Dansens Hus er vi opptatt av å spre danseglede til så mange som mulig. 
Har du venner eller kolleger som kunne tenke seg å se dans, gir vi dem muligheten!

Som Dansevenn gir vi deg som allerede ser mye dans, eller kunne tenke deg å se mer dans, en fantastisk mulighet til å bli en av våre fremste ambassadører!

I tillegg til å oppleve mye fantastisk og grensesprengende dans, har vi som jobber på Dansens Hus, til tider gleden av å se hvordan mennesker som ikke har hatt den samme nærheten til dans, få nærmest en åpenbaring under en av våre forestillinger! Mye har vært sagt om kultur som en måte å åpne sinnet på – vi har sett det skje, og ønsker at flere skal kunne oppleve dans på denne måten.

Flere fordeler
Våre Dansevenner får alltid 1 fribillett til seg selv til alle Dansens Hus sine ordinære forestillinger, mens de du tar med deg som gjester får våre beste rabatter. I tillegg får dere servering ved ankomst til Dansens Hus.

Alt vi ønsker at du skal gjøre til gjengjeld, er å aktivt fortelle om våre forestillinger til ditt nettverk, og hjelpe oss med å selge minimum 10 billetter per sesong.

Det betyr at om du skal se 4 av rundt 15 forestillinger på en sesong, trenger du bare å ta med deg to venner per forestilling. Gjør danseforestillingen til en ekstra hyggelig opplevelse – på Vulkan finner dere flere spisesteder med særpreg, dere kan vandre i Mathallen og suge inn inntrykk, og slå et slag opp i Telthusbakken for å se det ekte, gamle Oslo – alt på ett begrenset og tilgjengelig område.

Som Dansevenn får du tilgang til dine egen profil i billettsystemet vårt og kan selv administrere dine kjøp og billetter.

Registrer deg som Dansevenn her

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus